Gå til hovedtekst

EVA-forum flytter fra Evalueringsportalen.no til dfo.no

I februar gjør vi noen endringer på evalueringsportalen. Dette inkluderer sletting av innholdet på EVA-forum. Evalueringsportalen blir da mer rendyrket base for statlige evalueringer, samfunnsøkonomiske analyser og utredninger.

Logo EVA-forum

Logo

Du vil fortsatt kunne søke i evalueringer og registrere nye som før

Evalueringsportalen blir da mer rendyrket base for statlige evalueringer, samfunnsøkonomiske analyser og utredninger. Du kan registrere utførte rapporter, søke etter rapporter og filtrere og ta ut statistikk som tidligere.

Du vil også fremover finne faglig innhold, sjekklister og veiledning om evaluering på nettsiden.

I februar flytter EVA-forum til dfo.no

Informasjon om arrangementene vil fremover sendes på e-post til medlemmene i nettverket og publiseres på EVA-forum-siden på dfo.no. Der vil du også kunne søke om medlemskap i nettverket.

Samme løsning for alle faglige nettverk

Vi kommer til å overføre eksisterende medlemskap til en ny løsning for utsendelser av invitasjoner og annen informasjon til nettverksmedlemmer. Dette blir en løsning som er felles med DFØs andre faglige nettverk. 

Informasjonen som blir overført er navn, e-postadresse og din arbeidsgiver. Informasjonen vil bli lagret og behandlet på DFØs egne servere. Du kan lese mer om dine rettigheter i vår personvernerklæring

Direktoratet for økonomistyring, Pb 7154 St. Olavs plass, 0130 Oslo | E-post: evaluering@dfo.no | Personvernerklæring (Privacy policy)