Gå til hovedtekst

Evalueringskonferansen 2015 - nå åpent for påmelding

Vil du allerede nå sikre deg plass på Evalueringskonferansen 2015? Det åpnes nå for påmelding. Ut fra programmet å regne kan det fort bli tidenes evalueringskonferanse. Det er et meget godt faglig program og mange sterke innledere. Alle som melder seg på før 15. juni får rimeligere pris.

Gå rett til påmeldingen her

Makt og avmakt på Evalueringskonferansen

Ikke gå glipp av Evalueringskonferansen 2015! Årets tema er makt og avmakt. Hvem bestemmer at noe skal evalueres, og hvordan oppleves det å bli evaluert? Dette er gjennomgangstemaet som vi ønsker å belyse på konferansen. Partene i en evaluering representerer mange roller og interesser.

Evalueringskonferansen 2015 blir arrangert 24. og 25. september 2015 på Quality Airport Hotel Gardermoen. Hvert år samler Evalueringskonferansen representanter fra politikk, forvaltning, næringsliv, konsulentfirmaer, forskningsinstitutter og utdanningsinstitusjoner til faglig oppdatering og diskusjon rundt relevante evalueringsfaglige temaer og problemstillinger.

Mange profilerte innledere
På årets konferanse vil du få anledning til å høre mange faglig dyktige og engasjerende innledere som er sentrale i det norske evalueringslandskapet. Statssekretær Paul Chaffey i Kommunal- og moderniseringsdepartementet åpner konferansen. Blant øvrige innledere finner vi riksrevisor Per Kristian Foss, Riksrevisjonen, direktør Ingelin Killengren, Direktorat for forvaltning og IKT (Difi), direktør Øystein Børmer, DFØ, professor Eivind Smith, UiO, direktør Jan Fredrik Andresen, Helsetilsynet, og direktør Håvard Abrahamsen, PwC samt mange flere.

Les mer om konferansen på www.evalueringskonferansen.no

Du finner en foreløpig oversikt over alle innledere på konferansens programside. Den vil fortløpende bli oppdatert.

Hva rører seg internasjonalt?
Det er ikke bare nasjonale forhold som blir belyst på årets konferanse. I anledning av at 2015 er det internasjonale evalueringsåret, vil konferansen også ta opp hva som rører seg internasjonalt innenfor evalueringsområdet – hva er de rådende trendene? Blant de internasjonale bidragsyterne som er på plass, kan vi nevne professor Morten Balle Hansen, Universitetet i Aalborg, redaktør Elliot Stern, tidsskriftet Evaluation (UK), og professor Peter Dahler-Larsen ved Universitetet i København.

 

Arrangører
Konferansen arrangeres av Høgskolen i Oslo og Akershus (HiOA) i form av et samarbeid mellom AFI, NOVA og Fakultetet for samfunnsfag. Konferansen arrangeres på oppdrag fra Norsk Evalueringsforening og EVA-forum.

 

Twitter: #evalueringskonferansen #eval2015

Meld deg på konferansen her

 

Direktoratet for økonomistyring, Pb 7154 St. Olavs plass, 0130 Oslo | E-post: evaluering@dfo.no | Personvernerklæring (Privacy policy)