Gå til hovedtekst

Personvernerklæring

Vi bruker informasjonskapsler på våre nettsteder. De fleste nettlesere er innstilt slik at de automatisk aksepterer informasjonskapsler (cookies). Dersom du ikke vil akseptere vår bruk av informasjonskapsler, kan du gå inn og trekke tilbake samtykket ditt ved å endre innstillingene i nettleseren. Dette kan imidlertidig føre til at tjenestene på nettsidene våre ikke fungerer optimalt.

Vi bruker disse informasjonskapslene:

Piwik

Som en viktig del av arbeidet med å lage et brukervennlig nettsted, ser vi på brukermønsteret til de som besøker nettstedet. For å analysere informasjonen, bruker vi analyseverktøyet Piwik.

Informasjonen som samles inn av Piwik lagres lokalt på DFØs egne servere. Kun aggregerte rapporter, med avidentifisert data, kan deles med andre aktører.

Piwik registrerer brukernes IP-adresse, og som gir informasjon om den enkelte brukers bevegelser på nett. Vi får informasjon om hvor mange som besøker ulike sider, hvor lenge besøket varer, hvilke nettsteder brukerne kommer fra og hvilke nettlesere som benyttes.

Ingen av informasjonskapslene gjør at vi kan knytte informasjon om din bruk av nettstedet til deg som enkeltperson, siden opplysningene lagres i avidentifisert form.

ShareThis

ShareThis lar brukere dele innhold via nettsteder for sosiale medier og e-post. Hvis du bruker delefunksjonen, kan AddThis lagre en informasjonskapsel på enheten din for å gjøre det enklere å bruke tjenesten neste gang. Kun vilkårlig genererte tall blir lagret. Ingen personlig eller identifiserende informasjon blir lagret.

ShareThis er en tredjeparts informasjonskapsler som ikke benyttes av DFØ direkte. Vi bruker ShareThis for å la brukere av evalueringsportalen.no dele innholdet på siden til kanaler som Facebook og Twitter

Les mer om Share This’ personvernpolicy


Mer informasjon om personvern finner du på Datatilsynets nettsider 

Direktoratet for økonomistyring, Pb 7154 St. Olavs plass, 0130 Oslo | E-post: evaluering@dfo.no | Personvernerklæring (Privacy policy)